Начало НОВИНИ Мая Манолова: Срамно съглашение – борците срещу мафията сключват съглашение с мафията

Мая Манолова: Срамно съглашение – борците срещу мафията сключват съглашение с мафията

0

Ротация между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е срамно съглашение – борците срещу мафията сключват съглашение с мафията. Ръка за ръка с Бойко Борисов ще правят промяна, това е предателство спрямо хората от протестите от лятото на 2020 г. Това заяви пред БНТ Мая Манолова от „Левицата“.

Тя обвини Кирил Петков и Асен Василев, че са дошли на политическата сцена със заявка да демонтират модела „ГЕРБ“, да бъдат разобличени кражбите. Очевидно това няма да се случи, заяви Мая Манолова.

Според Манолова Борисов е „получил застрахователна полица“, че няма да бъде разследван. Борисов се връща на бял кон, благодарение на Промяната, допълни тя.

Ще настъпи крахът на политическата система в този ѝ вид. Повече никой няма да вярва на ГЕРБ и ПП, заяви Манолова.

Коментира, че проблемите на българските граждани няма да намерят своето решение. Месец и половина не можаха да се разберат, 3 пъти се отричаха, големият въпрос е какво се случи през последните 48 часа, каза още тя.

Очевидно Гешев изигра ролята на ускорител по сглобяването на тази ротационна коалиция, заяви Манолова. Вероятно от ПП-ДБ са обещали да пазят Борисов. Можем само да гадаем докъде са стигнали различни разследвания, нямам обяснение как се отказаха ПП и Бойко Рашков от своите намерения да разследват, да покажат на публиката цялата истина за управлението на Борисов, каза още Мая Манолова.

По думите ѝ тежестта на кризата ще продължава да се носи от работещите бедни.

Предишна статияИкономистът Г. Вулджев: Има пари за пенсии и заплати, служебното правителство само плаши
Следваща статияРадев обявява кога ще връчи втория мандат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук