Начало НОВИНИ Арман Бабикян: Този кабинет е лъжа

Арман Бабикян: Този кабинет е лъжа

0

Комисията на Николай Хаджигенов беше единствената, която свърши работа за насилието и подслушването с доклад, който беше гласуван от Народното събрание. Хората не искат да ги лъжат. Те прекрасно знаят защо бяха по улиците, какъв вид живот и какъв вид управление не искат и какъв искат. Този кабинет е доказателство. Той е лъжа“, Това каза председателят на гражданското сдружение „Ние идваме“, Арман Бабикян.

„Никой от избирателите на ГЕРБ не е гласувал за тях, за да са в коалиция с ПП. Нито избирателите на „Продължаваме промяната“. Нито един от тях не вярваше, че ще има 120 гласа в парламента. Тогава казваш на хората преди изборите. Лъжа е, когато измъкнеш гласовете на хората и ги замъкнеш някъде другаде“, добави той

„Ние идваме“ ще се регистрира като партия. Ако партията му влезе в бъдещо Народно събрание, Бабикян обясни, че няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и ДПС, съобщиха още от bTV.

„Христо Иванов веднъж се саможертва, ставайки правосъден министър в кабинет на Борисов. Саможертвата завърши с оставка. Сега Денков казва, че ако не стане това, за което са се разбрали, ще си подаде оставката. Това вече го гледахме“, подчерта още Бабикян.

Източник: ФОКУС

Предишна статияПравният експерт Андрей Янкулов: Процедурата по отстраняването на Гешев е изпълнена със странности
Следваща статияГлавният прокурор Иван Гешев планира обръщение към нацията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук