Начало НОВИНИ Проф. Кънчев: Президентът се държа неадекватно по време на срещата си със...

Проф. Кънчев: Президентът се държа неадекватно по време на срещата си със Зеленски

0

Президентът се държа изключително неадекватно по време на срещата си със Зеленски. Каза различни приоритети, а не важните за страната. Каза какво мисли за външната политика, а той трябва да следва зададена от правителството и той да я следва. Изключително слабо представяне от страна на президента. Това заяви в ефира на Нова телевизия проф. Румен Кънчев, експерт по международни отношения, бивш заместник-министър на отбраната.

България се върна на сцената при своите приятели заради действията на правителството. И съм дълбоко огорчен от действията на президента“, заяви проф. Кънчев.

Големият майсторлък в президентството е да се обединяват различното. Направи едно внушение, което не е вярно. Че ще пипа резерва на армията. Застоят свърши, смята Владимир Миленски от Атлантическия клуб. Вече сме там, където трябва да бъдем, допълни той. Миленски вече е шеф на информационния център на МО.

„Всяка лъжа, всяка инсинуация от страна на българските политици удря в сърцето на армията. Чух да се натъртва с думата конфликт. Безумно е да се казва, че войната няма военно решение. Това е удар по всеки офицер от армията. Твърди се, агресорът също е потърпевш. Политическият имунитет не превръща лъжата в истина“, категоричен е той.

В бокса, като губещ хвърляш кърпата, смята Асен Генов и така трябвало да постъпят „Възраждане“ и БСП. От Радев надолу всички говорят с езика на ТАСС. Включително двете партии, които не подкрепиха помощта. Радев говореше като партиен лидер, с клишета, които му бяха написани на едно листче.

Предишна статияГен. Димо Гяуров: Няма как да се въвлечем във войната, за предоставената помощ на Украйна
Следваща статияПарламентът окончателно отхвърли референдума срещу еврото

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук