Начало БЪЛГАРИЯ Борисов: Ние не сме се събрали, защото се харесваме и обичаме, а...

Борисов: Ние не сме се събрали, защото се харесваме и обичаме, а за да свършим работа

0

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе с първи коментар за очакванията за новия политически сезон на парламента в кулоарите на бившия Партиен дом, която ще е новата стара сграда за депутатите. 

„Ние не сме се събрали, защото се харесваме и обичаме, а за да свършим работа и 5-6 важни неща, засега те вървят. Докато вървят, това ще бъде нещото, което ще задържи правителството заедно, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента в първия ден на новия политически сезон. 

„Да, имаме и критики. Аз съм имал критики и към правителства, които съм управлявал. То няма идеални неща, трябва да се работи така, че и цените, и инфлацията да се овладяват, и да се правят неща в полза на хората“, каза още той. 

Този нов сезон трябва да се променя Конституцията, допълни той и уточни: „Трябва да приемаме КПКОНПИ, трябва да пуснем Плана за възстановяване, трябва да напреднем достатъчно по Шенген и еврозоната, и да приключим с тези теми“.

„Смисълът да направим правителство беше само този“, коментира още Борисов.

По повод оставката на главния секретар на МВР той каза: „Президентството е сериозна институция и надали ще си сложат проблем на главата. Защото да държат главен секретар, с който да се оправдава правителството за всички проблеми с борбата с престъпността, надали ще го направят“.

„Мисля, че ще има нов главен секретар. От друга страна, не е редно едно правителство да не може да направи всичко, което счита за правилно с хора, на които вярва“, смята лидерът на ГЕРБ. 

Предишна статияДенков в първия работен ден на НС: Най-важното е бюджетът да се подготви
Следваща статияКостадинов: Всичко, което чухме в записа на Петков и Василев се случва

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук