Начало БЪЛГАРИЯ Костадинов: Всичко, което чухме в записа на Петков и Василев се случва

Костадинов: Всичко, което чухме в записа на Петков и Василев се случва

0

Докато загадъчно умират от инфаркт неслучайни личности, свързани с подземния свят, правителството се занимава с това да подготвя местните избори, слагайки техни хора начело на полицията, с една единствена цел да фалшифицират вота“, коментира лидерът на „Възраждане“

Основната ни цел остава свалянето на това правителство и предсрочни парламентарни избори”. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в първия ден на парламента, цитиран от Нова телевизия.

„Всичко, което чухме в записа на Кирил Петков и Асен Василев се случва – чистка в МВР, подготвят се нови хора за членове на службите, съгласувани от посолството и одобрени от посолствата”, каза Костадинов.
Свидетели сме на това как няколко престъпни групировки овладяват държавната машина. На първо място за тях е да овладеят органите на Министерството на вътрешните работи“, допълни той.

„Докато загадъчно умират от инфаркт неслучайни личности, свързани с подземния свят, правителството се занимава с това да подготвя местните избори, слагайки техни хора начело на полицията, с една единствена цел да фалшифицират вота“, коментира Костадинов.

Предишна статияБорисов: Ние не сме се събрали, защото се харесваме и обичаме, а за да свършим работа
Следваща статияНамаляват случаите на дрогирани и пияни шофьори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук