Начало БЪЛГАРИЯ Алексей Петров създал “логистиката за кабинета“, но нямало среща Петров-Борисов-Петков

Алексей Петров създал “логистиката за кабинета“, но нямало среща Петров-Борисов-Петков

0

Борисов коментира темата с Алексей Петров. „Единственото, което съм казал, надявам се да спрат да му вдигат кокалите на човека – той осъществи логистиката, след незаконните арести, след тяхното МВР, разговор между нас не можеше да се осъществи. Физическата среща беше невъзможна, дори в парламента. Алексей Петров осигури тази логистика, за да можем да си проговорим, като важното е, че той не е присъствал на срещата, бяхме аз, Кирил и Асен„, заяви Борисов.

„И тогава казахме – искаме ли за България да се опитаме да направим нещо, аз да преглътна незаконните арести, чегъртането и всичко останало, в името на по-висшите цели – България да има бюджет, план за възстановяване, Шенген, Еврозона„, допълни той.

Борисов коментира изказването на президента Радев за задкулисното управление от петък.

„Доколкото знам президентската институция има две основни задачи – да обединява, втората да критикува – с първата той не се справя“. заяви Борисов.

„Не вярвам президентът да се е опитал да направи интрига за човека – той създаде логистиката. Няма човек да не знае, че ние 40 години само сме се карали, само сме спорили, били сме се в спорта“, допълни лидерът на ГЕРБ.

По думите му няма нищо лошо човек, който вече го няма и се създал логистика, да може да се започне разговора. Борисов бе категоричен, че физически този разговор не е могъл да се състои. Той допълни, че са били скарани.

„Спекулацията, че това правителство се дължи на Алексей Петров е спекулация. Той създаде логистиката“, подчерта Борисов.

На въпрос говорят ли си с Кирил Петков и Асен Василев Борисов отговори също с въпрос: „Говорим си, защо да не си говорим?“

„По телефона аз не обичам да говоря и нямам“, допълни Борисов.

Той коментира скандалния случай в „Пирогов“ от преди няколко дни.

„Ако управляваше ГЕРБ за случая в Пирогов даже министъра щеше да си отиде„,  обяви Борисов.

Предишна статияВоенен съюз, начело с Москва, провежда бойни учения в Беларус
Следваща статияВътрешният министър Калин Стоянов отрече да е сменил главния секретар по нареждане

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук