Начало БЪЛГАРИЯ Денков: Президентът Радев излиза от конституционните си правомощиия

Денков: Президентът Радев излиза от конституционните си правомощиия

0

Аз нямам ментори, така че може би това е проблемът на президента – и той не ми е ментор, няма други ментори. Има много по-важни неща от това да коментирам някакви изказвания на хора, които всъщност нямат значение. Този, който излиза от рамките, е президентът.

Tова заяви в Бургас премиерът Николай Денков като допълни, че винаги е казвал, че институциите трябва да работят според това, което е заложено в Конституцията и законите.

Излезли сме от времето, в което само се говори. Продължаваме с проверките, промените ще доведат до резултати, каза премиерът по повод инцидента, при който пиян шофьор блъсна и уби момче на пешеходна пътека в София.

Денков коментира и постиженията на правителството в областта на висшето образование, преди началото на академичната година.

„Студентските стипендии са увеличени значително – техният рамер вече е от 120 до 200 лв. Отваряме програма в размер на 100 млн. лева за ремонт на общежития. Отделяме 12 млн. лева за ограждане и облагородяване на 3 студентски кампуса в „Студентски град“.

Продължаваме да финансираме студентските практики“, акцентира Денков.

Източник БНТ

Предишна статияДвама полицаи пострадаха при катастрофа край Дупница, изправят виновника пред съда
Следваща статияБелгия няма да предостави на Украйна F-16

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук