Начало БЪЛГАРИЯ Тръмп призова американската телевизионна компания Ен Би Си да бъде разследвана за...

Тръмп призова американската телевизионна компания Ен Би Си да бъде разследвана за ”държавна измяна”

0
Бившият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп призова американската телевизионна компания Ен Би Си (NBC) да бъде разследвана за ”държавна измяна” заради репортажи за него, излъчени от медията и нейните филиали, съобщи ДПА в партньорство с Ти Си Ей.

„Почти всички те са нечестни и корумпирани, но „Комкаст“ (Comcast), със своето едностранчиво и порочно отразяване от страна на Ен Би Си Нюз (NBC NEWS), и по-специално Ем Ес Ен Би Си (MSNBC), често и правилно наричана Ем Ес Ди Ен Си (Национален комитет на демократите!), трябва да бъде разследвана за своята „Заплашваща страната държавна измяна“, отбелязва Тръмп.

„Казвам предварително, открито и с гордост, че когато УСПЕЯ да стана президент на САЩ, те и други представители на слабите медии на статуквото, ще бъдат щателно проверени за тяхното съзнателно нечестно и корумпирано отразяване на хора, неща и събития“, добави бившият президент в тирадата си в социалните мрежи, насочена срещу компанията майка на Ен Би Си.

Сред оплакванията на Тръмп е отразяването от страна на Ен Би Си и други телевизии на приятелските му отношения с руския лидер Владимир Путин, чийто дневен ред е в противоречие с този на правителството на САЩ, обобщава ДПА.

„Те са истинска заплаха за демокрацията и всъщност са ВРАГЪТ НА НАРОДА!“, заяви още 45-ият президент на САЩ в съобщение, публикувано в неговата социална медия „Трут соушъл“ (Truth Social). „Медиите за фалшиви новини трябва да платят висока цена за това, което направиха с нашата някога велика страна!“, настоя той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук