Начало БЪЛГАРИЯ Радостин Василев: Антон Хекимян е новата Цецка Цачева

Радостин Василев: Антон Хекимян е новата Цецка Цачева

0
Антон Хекимян е новата Цецка Цачева, заяви в ефира на Българската национална телевизия независимият кандидат за кмет на столицата Радостин Василев. Според него бившият директор на “Новини и актуални предавания” в bTV е бил издигнат, за да може ГЕРБ да загубят изборите по аналогичен начин на президентските избори през 2016 г. 

Според Василев Бойко Борисов и ГЕРБ нямат шанс да спечелят с кандидатура като тази на Хекимян. Той обвини така наречената сглобка в поредна договорка. 

Василев, който в момента е независим депутат в парламента, се отцепи от групата на ПП-ДБ след скандал. Именно той разпространи в публичното пространство записът от вътрешната партийна среща, който и до ден днешен се цитира от критиците на изпълнителната власт.

„Отвратен съм от това, което се случва в централната власт, то се преекспонира и в номинациите за местната власт, особено в София. Сглобката е в коалиция на национално ниво”, смята Василев. 

Според него Васил Терзиев не е алтернатива на ГЕРБ в София.

„В София ще има изненада. Дали някой ще излезе на балотаж неочаквано или ще спечели, тепърва ще разберем“, допълни Радостин Василев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук