Начало БЪЛГАРИЯ Тошко Йорданов: Това правителство не трябваше да съществува изобщо, арестуваха се, сега...

Тошко Йорданов: Това правителство не трябваше да съществува изобщо, арестуваха се, сега се гушнаха, за да крадат заедно

0

Първи вот на недоверие за този кабинет. „Възраждане“, БСП и „Има такъв народ“ смятат, че кабинетът „Денков-Габриел“ не се е справил адекватно с проблемите в сектор енергетика. За да е успешен вота трябва да има 121 гласа „за“, засега формациите, които го внесоха имат 72.

 

„Искаме вот на недоверие заради провала на правителството към българската енергетика и Териториалните планове“, каза Станислав Стоянов от ”Възраждане”, цитиран от novini.bg
„Ако колегите от ГЕРБ се включат в мнението на българския избирател, вотът може и да е успешен. Надяваме се, че колегите в пленарна зала ще послушат българските избиратели“, каза още депутатът от „Възраждане“.
„Тройната коалиция, начело с ГЕРБ, съсипват българската енергетика. Енергетиката ни е на колене и отива на предизвестена смърт. Нека българите видят предизборно кой съсипва държавата“, коментира Румен Гечев от БСП.

 

„Това правителство не трябваше да съществува изобщо, арестуваха се, сега се гушнаха, за да крадат заедно. Трябва да се оттеглят Териториалните планове. Правителството казва, че ще загубим едни пари, но ще ги изгубят едни фирми на ПП-ДБ, докато се унищожава един сектор“, разкри Тошко Йорданов от ИТН.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук