Начало БЪЛГАРИЯ Радостин Василев подава жалба срещу Лена Бориславова

Радостин Василев подава жалба срещу Лена Бориславова

0

„След заплахите с министър Йоловски, защото е заплашван от Кирил Петков, той и децата му ходят с охрана. Аз мисля, че за всичко, което разкривам и за безобразията им по ПВУ, през енергетиката и докато стигнем до отбраната, аз съм притеснен, че са склонни да направят така, че да изчезна, защото видяха, че от политическата сцена не могат да ме отстранят”, допълни депутатът

“Заради съобщението от Лена Бориславова, което гласи, че ще изчезна, аз ще подам жалба до главния прокурор и министъра на вътрешните работи. Не защото Бориславова е страшна, а защото цялата ситуация е притеснителна”, заяви независимият народен представител Радостин Василев, цитиран от Dariknews.bg. Ден по-рано той обяви в парламента, че е получил SMS от Лена Бориславова, който окачестви като заплашителен и дори настоя пленарното заседание да бъде прекратено.
“Знаете какво се случи с Алексей Петров, трагично почина адвокат, с когото Бориславова работеше, във връзка с това, че бе убит Къро, а по СРС-та става ясно, че е бил близък с ПП“, добави Василев.

„След заплахите с министър Йоловски, защото е заплашван от Кирил Петков, той и децата му ходят с охрана. Аз мисля, че за всичко, което разкривам и за безобразията им по ПВУ, през енергетиката и докато стигнем до отбраната, аз съм притеснен, че са склонни да направят така, че да изчезна, защото видяха, че от политическата сцена не могат да ме отстранят”, допълни депутатът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук