Начало НОВИНИ доц. Георги Лозанов: Пеевски е никой в тази ситуацията на управлението

доц. Георги Лозанов: Пеевски е никой в тази ситуацията на управлението

0
„Делян Пеевски е никой в тази ситуацията на управлението – далечен роднина, седнал на масата и започнал да вдига тостове. Самоналага се и нито е удобно да го изгониш, нито е нормално той да е в такава роля“.

Това каза в „Тази сутрин“ медийният експерт доц. Георги Лозанов.

„Това е свързано с превръщането на Пеевски напоследък в евроатлантически говорител. Смятам, че има дефицит главно от ДБ, защото те са историческия говорител на България като прозападна държава, а не Пеевски. Не трябва да бъде оставено той да е лидерът на това говорене“, допълни Лозанов.

По думите на журналиста Валерия Велева има очевидна липса на лидерство в управлението.

„Липса на отговорност по отношение на недостатъците в управлението, липса на критичност на мандатоносителите. В този вакуум на лидерство се появява Делян Пеевски, който казва ясно какво трябва да се случи и то се случва. Той дирижира управлението. Имаме мълчание от страна на ПП и един явно несправящ се премиер със ситуацията в страната“, коментира Велева.

Според журналиста Константин Вълков Пеевски не е нужен на управлението.

„Българският народ иска, когато полицията бие ужасяващо, министърът да си отиде. Задача за това е на премиера Денков. Той не трябва да чисти снега със снегорин, а да уволни министърът“, каза Вълков.

 

Анализаторите коментираха и вчерашното изказване на Даниел Лорер в „Тази сутрин“. По думите на Валерия Велева Лорер приравнява ДПС и Пеевски заедно с ПП-ДБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук