Начало НОВИНИ Рашидов за Борисов: Има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове...

Рашидов за Борисов: Има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл

0

Докато министрите на финансите, които решават за бюджета, не започнат да спят в Народния театър, той няма да се увеличи. За тях кюфтета, кебапчета и маркови костюми – толкова им е разбирането за култура. Нещата в политиката винаги опират до едни пари. За културата винаги има пари, но от малките пера. А пари има, воля да дадат нямат. Това заяви в ефира на bTV бившият депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов.

„Дават се пари за пенсии, за едни добавки, хората да са щастливи и доволни. В момента няма политика. Тъжно звучи“, допълни каза Рашидов и посочи, че това е била една от причините му да се оттегли от политиката.

„ГЕРБ няма. Там има едни млади хора, няма ги тези, с които започнахме през 2009 г.“, каза още той.

На въпроса какво би казал на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов сега, отвърна: „Нищо не бих му казал, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл.

„Аз този човек съм го обичал, но вече не. Но той не е лишен от качества. Да, имаше неадекватни действия между нас, но жив и здрав да е“, каза Рашидов и добави, че последно го е виждал преди пет месеца.

„ДПС са постоянен факт в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво-надясно. Такава е политиката. Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с ДПС, а с Доган бяхме в противоречие, но в цялата тази ситуация сега той е един от най-мъдрите играчи в политиката“, обясни Рашидов.

Запитан приема ли Делян Пеевски като лидер на ДПС, отвърна: „Що не, какъв е проблемът? Че е повече килограми. То и аз съм“.

Оставете „Магнитски“, това са едни американски дъвки. Аз Пеевски съм го попържил много яко, за разлика от мълчаливите агнета, медиите гърмяха много. Тошо Тошев ни срещна с Пеевски. Срещнахме се и водихме разговор, зад тази осанка седи един умен прагматичен човек. Що да не става? Сульо и пульо стана депутат. Умен човек пари прави, а той поне си ги декларира, коментира Рашидов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук