Начало БЪЛГАРИЯ Нинова: 2024 трябва да е годината на разглобяване на сглобката

Нинова: 2024 трябва да е годината на разглобяване на сглобката

0

За нас 2024 г. трябва да е годината на разглобяване на сглобката в името на доброто на България, заяви председателят на ПГ на „БСП за България“ и на БСП Корнелия Нинова в изявлението си за откриването на новата сесия на 49-ото Народно събрание.

Ще продължим, защото останахме единствени, борбата с модела на задкулисието и паралелната държава, каза тя. За нас стабилна икономика, социална политика и справедливост, за нас образование, здравеопазване и социална политика са абсолютен приоритет, отбеляза Нинова, цитирана от novini.bg.

Общественото пространство е наситено единствено с разговори за ротация, кой министър ще отпадне, какъв нов ще има, как ще се избират с регулаторите, коментира председателят на БСП. По думите ѝ управляващото мнозинство не е изневерило на себе си и шест месеца ни занимава само с разпределение на порциите във властта, на намиране на постове, на скандали помежду си.

Изпратихте с фанфари 2023 г., че България е приета в Шенген, и посрещате новата година отново с тези фанфари днес от трибуната, коментира още Нинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук