Начало БЪЛГАРИЯ Простреляха смъртоносно Мартин Божанов – Нотариуса

Простреляха смъртоносно Мартин Божанов – Нотариуса

0

Тази вечер е прострелян смъртоносно Мартин Божанов – Нотариуса в София, полицията започна масови проверки, съобщи bTV.

Той е бил прострелян в главата с огнестрелно оръжие в района на квартал „Горна баня“.

Стрелбата е станала около 19:40 часа. На място е била и майката на простреляния, която е 68 години, като и дете на 4 години и бебе. Указана им е медицинска помощ.

 

Все още няма задържан за стрелбата. Полицаи са започнали масови проверки на всеки автомобил в София. Проверяват се шофьорите и пътниците.

Заради тежкото криминално престъпление беше отменено учението, което МВР беше оповестило с начален час 22:00 ч. в центъра на София.

Мартин Божанов – Марто Нотариуса се прочу като първия клиент на комисията за конфискация на незаконно богатство „Кушлев”.

През 2008 г. комисията му отне имущество за 430 000 лева, след като той е осъден за измама с имоти.

Скандалният измамник е забъркан в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата. Смята се дори, че чрез фалшиви документи Божанов се е домогнал и до част от авоарите на Манджуков.

Имената на прокурорите и съдиите, участващи в престъпните схеми на Мартин Нотариуса са засекретени.

Сред най-скандалните случаи на имотна измама, сътворена от дръзката банда на Мартин Божанов, е случай със 74-годишна баба. Възрастната жена набързо е омъжена за шофьора на измамника с цяла папка фалшиви документи, без дори да знае кой е младоженеца.

След като жената умира, имотите ѝ се озовават в ръцете на престъпната задруга. Наглата банда продава жилищата за над 2,5 милиона лева, а истинските наследници остават с пръст в уста.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук